Kolektiv Optike Focus

Poslovati smo začeli leta 1998. Tako kot v večini primerov je bil tudi naš začetek v manjšem poslovnem prostoru z osnovno opremo. Po približno treh letih poslovanja smo dejavnost razširili, tako da smo uredili nove prostore očesne ambulante s čakalnico. Ambulanto smo opremili s sodobno diagnostično opremo ter pridobili vsa ustrezna dovoljenja za izvajanje diagnostične dejavnosti in tako še izboljšali kakovost storitev. Vse od začetka poslovanja pa do danes smo posodabljali diagnostično opremo v očesni ambulanti in opremo za izdelavo očal, med drugim smo pridobili tudi najsodobnejši stroj za brušenje stekel za očala.

 -----

Strankam ponujamo celovito storitev, ki obsega:

  1. Očesni pregled s predpisom korekcijskih očal ali kontaktnih leč. Očesni pregled opravi zdravnik specialist oftalmolog, ki predpiše dioptrijo za korekcijska očala oz. kontaktne leče.
  2. Pomoč pri izbiri okvirja za očala in primernih stekel za očala. Izbira primernega okvirja za očala je pomembna, saj mora zadovoljevati pričakovanja stranke glede barve, oblike in materiala očal, kot tudi udobja in počutja med nošenjem očal. Zelo pomembna je tudi izbira primernih stekel za očala. Iz ponudbe različnih materialov in proizvajalcev je treba vsaki posamezni stranki pomagati pri izbiri ustreznih stekel, da bi izpolnili njene želje in potrebe.
  3. Pomoč pri uporabi kontaktnih leč. Vsem novim uporabnikom kontaktnih leč pomagamo pri učenju vstavljanja in odstranjevanja leč iz očesa, dokler sami ne obvladajo postopka varne uporabe kontaktnih leč.
  4. Izdelava korekcijskih očal. Vsaka naša očala so skrbno izdelana in prilagojena za posamezno stranko. Ker sta višina oči in razdalja med očesoma pri vsaki stranki drugačni, ju je treba pred izdelavo očal izmeriti in upoštevati pri izdelavi. Z najsodobnejšim brusilnim strojem, ki omogoča precizno brušenje stekel in optimalno prileganje korekcijskemu okvirju, zbrusimo stekla in jih zmontiramo v okvir. Po montaži očala še enkrat temeljito pregledamo in preverimo kakovost izdelave. Pred predajo očal jih stranka še preizkusi in preveri, ali je predpisana dioptrija zanjo ustrezna.
  5. Brezplačni servis korekcijskih očal: Očala, izdelana pri nas, tudi brezplačno* servisiramo.

Naše poslanstvo je strankam z najnovejšo tehnologijo zagotoviti najboljšo možno kakovost storitev, hkrati pa skupaj s stranko poiskati rešitve, ki bodo zadovoljile želje in zahteve strank.

Vabimo vas, da nas obiščete, in skupaj bomo naredili nekaj za vaš boljši vid.

Optika Focus je najboljša Optika kar jih poznam. Resnično imajo kakovostne storitve in so super prijazni.

Boris J., Murska Sobota

Želela sem korekcijska očala posebne barve. V Optiki Focus so mi ustregli in poskrbeli za moje nore želje. Hvala vam!

Marta, Gornja Radgona

* Brezplačno servisiranje pomeni, da ne zaračunamo dela za drobna popravila očal kot tudi ne drobnega materiala (vijakov, nosnikov). V primeru zamenjave večjih delov (ročke) se material zaračuna. V primeru zamenjave stekel ali premontaže v novi okvir se zaračunata delo in material.

Ivanka Tratnjek Karoli

Direktorica Optike Focus

Naše poslanstvo je strankam z najnovejšo tehnologijo zagotoviti najboljšo možno kakovost storitev. Vljudno vabljeni!

Dragana Kljajić

Prodajalka in višja medicinska sestra

Skupaj z vami bomo poiskali rešitve, ki bodo zadovoljile vaše želje. Vabimo vas, da nas obiščete in skupaj bomo naredili nekaj za vaš boljši vid.

KJE SMO

Nahajamo se v Beltincih na Panonski ulici 47 (ob glavni cesti Murska Sobota – Lendava).

Kontakt

OPTIKA FOCUS d.o.o

Panonska ulica 47

SI – 9231 Beltinci

Tel.: 02 542 20 60

Gsm: 051 899 799

E-mail: info@optikafocus.si

Podatki

Matična številka: 2365251000

ID za DDV: SI96201835

Smo zavezanec za DDV.

TRR: SI56 0234 6025 9509 427 pri NLB d.d.

Delovni čas

pon–pet: od 9:00-13:00 in 14:00-17:00

sob: od 8:00 do 12:00

V poslovnem objektu se nahaja video nadzor.